Semsterstängt på kansliet

Under perioden 6 - 31 juli har DFF:s kansli semsterstäng.

Vi önskar alla en trevlig sommar !

Maria, Hans & Mikael

Futsal SM Ungdom 2020/2021

Svenska FF bjuder in till Futsal SM Ungdom 2020/2021 för flickor och pojkar 17 år, födda 2004 eller senare.

Efter representantskapsbeslutet som fattades 2018 har formatet för i SM i Futsal förändrats. Det innebär att kommande futsalsäsong är första gången som det nya formatet ska genomföras.

Spelperioden sträcker sig från november till februari och är uppdelad i fyra kvalificeringssteg. Mer information om det nya konceptet hittar ni i inbjudan. Anmälan om deltagande ska göras via länk i bifogad inbjudan, senast den 30e september 2020.
Inbjudan (PDF-dokument, 230 kB)

Dalslands FF uppdaterar sina riktlinjer för Covid-19

Dalslands FF uppdaterar sina riktlinjer med anledning av det besked som FHM gett .
* Från den 14 juni är det återigen möjligt att spela träningsmatcher för seniorer och junior
* DM återupptas för senior & junior , gruppspelsmatcher spelas klart , kvartsfinaler spelas klart senast 28/6, semifinaler senast 19/7, för dam och junior gäller 28/6 som senast klart.
* Våra serier senior +ungdom startar som tidigare bestämts i augusti, inga matcher före 1/8
*Undantaget är de regionövergripande serierna som SvFF och andra distrikt administrerar som startar 14 juni

*Detta innefattar även Div.2 Damer Nordvästra Götaland som startar 21 juni.

 • Träningsverksamheten kan fortsatt utföras utomhus - viktigt att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.
 • Förening bör även begränsa antalet personer i och kring träningen, där begränsning om 50 deltagare per plan/aktivitet gäller även spelare, tränare och övriga närvarande, t.ex. föräldrar. Här råder även SvFF att begränsa antalet så det bara är spelare och ledare på plats, max 50 st per plan/aktivitet.
 • För att följa förbudet mot mer än 50 deltagare vid offentliga tillställningar är det, efter samråd med polisen, SvFF:s skarpa rekommendation att arrangerande förening vidtar följande åtgärder:
 • på hemsida och i andra kommunikationskanaler tydligt ange att all publik, inkl. föräldrar och andra anhöriga, undanbes vid matcherna. Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras (spelare, ledare, funktionärer och, i förekommande fall, media) ska vara på plats, samt
 • sätta upp skyltar vid arenan/idrottsplatsen om att publik undanbedes och/eller utse ansvarig för att vänligt be ev. publik att lämna arenaområdet/idrottsplatsen.
  Detta gäller både tävlings- och träningsmatcher.
 • Dalslands Fotbollförbunds skarpa rekommendation är att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd att skjuta upp årsmöten och liknande, om mötet kräver att deltagarna träffas på samma plats.?
 • Vid resor till och från match ska Folkhälsomyndighetens rekommendationer för resande följas. Endast symtomfria personer ska resa. Förening bör i första hand välja resealternativ som innebär att trängsel och närkontakt med andra undviks.
 • Ombyte och dusch kan ske hemma i de fall det är möjligt och lämpligt, t.ex. vid kortare resor. Om dusch och ombyte sker på plats, är det viktigt att trängsel undviks.

Under fliken Storkamanj högst upp på hemsidan finns mer info från SvFF samt FHM

Kampanj Alla är olika olika är bra

 1. Alla som vill ska ha chans att vara en del av svensk fotboll. Och vi måste jobba tillsammans för att göra det möjligt.
 2. Årets utdelning gäller endast föreningar som skapar möjlighet för barn och ungdomar oberoende socioekonomisk bakgrund, kön, etnicitet och funktionsvariationer att börja röra på sig och bli aktiv i ett fotbollslag.
 3. Välkomna att söka medel via Alla är olika – olika är bra. ANSÖKNINGSTIDEN startar i maj 2020. Utdelning sker löpande från maj-november och kommer i år att omfatta extra många föreningar.

Läs mer här..

Projektstöd IF 31 maj sista dag för att ansöka för denna period

Projektstöd inom barn- och ungdomsidrott syftar till att skapa förutsättningar för idrottsföreningar att utveckla sin barn- och ungdomsfotboll i enlighet med Riksidrottsförbundets Strategi 2025 och Svenska Fotbollförbundets Strategi 2018-2022.

Under perioden 2020–2021 är det tre områden som idrottsföreningar kan söka projektstöd för:

• få fler ungdomar att stanna kvar i den organiserade idrotten • utbildade barn- och ungdomsledare • idrottssvaga områden (ansökan kan enbart göras via distriktsidrottsförbund)
• Kontakta ert fotbollsdistrikt (DFF) för de två första punkterna eller ert RF-SISU distrikt för mer information om projektstödet ( idrottssvaga områden) Ansök via idrott online som tidigare år under de två rubriker som står nedan.
• utbildade barn- och ungdomsledare: Här söker ni till bla. Landslagets Fotbollsskola ledarutbildning, C Diplom , B-Ungdom
• få fler barn/ungdomar att stanna kvar i den organiserade idrotten: kan man söka tex enligt nedan: • PROJEKTSTÖD - Huvudmål:

"Få fler barn/ungdomar att stanna kvar i den organiserade idrotten" Syfte: Stödets syfte är att genom beviljade projekt uppmuntra fler barn/ungdomar att stanna kvar inom föreningar i Svensk Fotboll . Medel kan gå till projekt som:
1) Utvecklar eller implementerar nya tränings- och tävlingsformer för målgruppen
2) Anpassar idrottsytor/köper in material som särskilt gör att målgruppen fortsätter idrotta
3) Utvecklar föreningsmiljön så att målgruppen upplever den som trygg, välkomnande och inkluderande

Ansökan öppnar åter upp i augusti igen

Samlingar för flickor och pojkar 05

Inbjudan samling för flickor/pojkar födda 2005

Härmed inbjuds DU, pojke född 2005och som är intresserad, ambitiös och motiverad till att delta i distriktstrupp i Dalsland. Det är också en utbildningsresa vi gör för att skapa så bra utbildningsmöjligheter som möjligt för våra spelare i distriktet.

Plats: BäckevallenBäckefors (naturgräs)

Tid :

Söndag 31 maj P 11.00.13.00  F 14.00-16.00

Söndag 7 juni P 11.00-13.00  F 14.00-16.00

Söndag 14 juni P 11.00-13.00 F 14.00-16.00

Hålltider:

Pojkar 11.00 – Samling och anmälan.11.15 –Genomgång träning+Träning, 13.00 Slut

Flickor 14.00-Samling och anmälan. 14.15 - Genomgång träning + Träning. 16.00 Slut

Utrustning

Träningskläder för ett träningspass, benskydd, vattenflaska, 1st5:ans fotboll per deltagare. Varje deltagare kommer ombytt till samlingen och vi har endast toaletter öppna på anläggningen. Det kommer att finnas möjlighet att tvätta händer under hela tiden. Givetvis kommer man inte till samlingen om man har de minstatecken på förkylning eller liknande.

Som vuxen/chaufför vill vi att du inte vistas på anläggningen under samlingen utan tar chansentill en promenad eller liknande under tiden.

Kostnad200kr/tillfälle per deltagare, faktureras föreningen.

Anmälanbör ske genom aktuell förening så att de tydligt informerar spelare om föreningens policy gällande avgifter vid träning med Distriktstruppen.

Frågor besvaras av Distriktsförbundskapten Pojkar Joachim Dahlman,0769-497700, eller Pelle Jansson,0701-477217.

Distriktsförbundskapten flickor Henrik Blomquist 0704860901

Spelformsutbildning 7 mot 7 & 9 mot 9

Inför kommande säsong med spel i de olika Spelformerna kommer vi erbjuda utbildningar i dessa digitalt. Genom att anmäla sig via nedanstående länk kommer ni att få ytterligare en länk när det närmar sig utbildningstillfället där ni sedan kan logga in på en digtal utbildning.

Allt kommer framgå när inbjudan kommer.

Välkommen med din anmälan!

18/5 kl 18.30 Anmäl dig här

Årets utvecklingsläger ställs in

Svenska Fotbollförbundets utvecklingsläger i Halmstad 2020 ställs in. Lägren, som årligen samlar 15-åriga fotbollsspelare på flick- och pojksidan från landets samtliga 24 distrikt, är inte möjliga att genomföra under den rådande coronaepidemin.
- Då vi fortfarande befinner oss i en komplicerad situation i Sverige krävs det fortsatta åtgärder för att minska risken för smittspridning. Lägren i Halmstad är en viktig del i svensk fotbolls spelarutbildning, men är i år inte möjliga att genomföra utifrån nuvarande situation i samhället och med de rekommendationer och riktlinjer som finns, säger Yvonne Ekroth, chef för landslag U23/flickelit.

Klicka här för att komma till SvFF:s nyhet om utvecklingslägret

Livesändning i Min Fotboll

Tack vare ett samarbete med Sportbladet blir det nu möjligt för alla att följa svensk barn- och ungdomsfotboll via live streaming i appen Min Fotboll. Det kommer att vara helt gratis att se sina favoritlags matcher i mobilen eller webben ända till augusti.

Ordförande Markus Svensson tankar i Corona tider

Som stor fotbollsälskare såg jag som vanligt fram emot en ny fotbollssäsong.

För mig är våren den finaste och härligaste perioden på året. Det sprudlar av liv,allt som legat i dvala börjar plötsligt få liv,när vårsolens värmande strålar så smått får fäste.

Det finns något som tillhör den svenska våren lika mycket som fågelkvitter och grönska,det är att fotbollssäsongen drar igång på allvar.

För mig som bor i Mellerud finns det knappt något bättre än att skjutsa våra 2 spelande grabbar till Rådavallen och lämna dem till deras träning. Ibland tar jag en runda runt de olika planerna och njuter.

Där kan man se barn jaga "lädret",föräldrar som står och tittar på,där hör man skratt och besvikelse på en gång. Har man tur kan man skåda representanter från både Kroppefjäll,Håfreström,Mellerud och Åsebro IF under samma kväll. Alla med olika mål och förväntningar på säsongen.

Men våren 2020 blir inte som alla andra vårar.

Plötsligt,oväntat och brutalt kom ett virus emellan,och skapade oro som spridit sig runt hela vårt jordklot. Corona/covid 19 kom inte bara med oro,den kom med sjukdom och död. Vår trygga tillvaro har vänts till ängslan över framtid,jobb,skola,sjukvård,över våra nära och kära som befinner sig i riskgrupper. Alla är drabbade ,hela samhället har skadats,och såren är redan nu djupa och kommer bli svårläkta.

Därför är din och min insats viktig för samhället,men även viktig för varje individ som vill vara med i Sveriges största idrott.

Jag har i denna kris fått höra,"det är ju bara fotboll,det finns viktigare saker att tänka på". Och jag håller såklart med,jag har själv balanserat på gränsen mellan liv och död,jag har legat på IVA och inte vetat om jag får se min familj imorgon. Så,ja,det finns viktigare saker,såsom familj och hälsa.

MEN,det är ändå inte "bara" fotboll. Din och min ideella insats ger människor bättre hälsa,god gemenskap,en tillhörighet,ja ett bättre liv helt enkelt. En bonus är att en satsad krona till fotbollen ger 10 kr tillbaka till samhället. Det finns djupgående forskning på alla dessa "ringar på vattnet effekter" som du och jag bidrar med.

För oss som sitter och beslutar har denna tid varit svår. Direktiv har ändrats från ena dagen till den andra. Vi vill inget hellre än att dra igång fotbollen,det är så många som längtar och skulle må bättre av att snöra på sig skorna,eller stå och heja på vid sidan av den gröna rektangeln.

Men även här gäller det att vara en lagspelare,att följa folkhälsomyndighetens direktiv,att basera besluten på vad som är bäst för samhället,och att skydda riskgrupperna. Det är trots allt en pandemi som skall "besegras".

Kan vi som fotbollsälskare rädda en människa genom att hålla oss strikt till direktiven från "högre instans" så gör vi såklart det.

Ur kriser växer även bra saker fram. Plötligt ser jag värdet i den frihet jag haft och som jag kanske tagit för givet. Vi märker nog alla lite till mans att fler av oss sträcker ut vår hjälpande hand till den behövande,att VI blir viktigare än jag.....precis så som det fungerar i en lagsport som heter....fotboll.

Sköt om er/Markus

Kompensationstöd

Ansökan öppnar 1 maj . Nu kan din förening söka om pengar i Kompensationsstöd IF hos Riksidrottsförbundet för merkostnader och uteblivna intäkter mellan perioden 12 mars och 30 juni 2020. Men det gäller att vara snabb. Ansökan pågår bara till och med 15 maj och görs i IdrottOnline under fliken Idrottsmedel av föreningen själv. Frågor gällande ansökan ställs med fördel direkt till RF via mejladressen corona@rfsisu.se. Om din förening behöver hjälp med exempelvis inloggningen till IdrottOnline, kontakta RF:s support https://support.idrottonline.se/support/home.Länkar till nyheten:Om Kompensationsstöd IF https://www.svenskfotboll.se/svff/kompensationsstod/Kan vi söka pengar? https://www.svenskfotboll.se/svff/kompensationsstod/kan-vi-soka-pengar/Hur söker vi pengar? https://www.svenskfotboll.se/svff/kompensationsstod/soka-pengar/Tidsplan https://www.svenskfotboll.se/svff/kompensationsstod/tidsplan/Frågor och svar https://www.svenskfotboll.se/svff/kompensationsstod/fragor-och-svar/

Spelformsutbildningar

Inför kommande säsong med spel i de olika Spelformerna kommer vi erbjuda utbildningar i dessa digitalt. Genom att anmäla sig via nedanstående länkar kommer ni att få ytterligare en länk när det närmar sig utbildningstillfället där ni sedan kan logga in på en digtal utbildning.

Allt kommer framgå när inbjudan kommer. Vi testar även i år med tanke på rådande omständigheter att lägga några tillfällen dagtid för att se om det kan täcka några behov.

Vi återkommer med datum för övriga spelformer.

Välkommen med din anmälan!

5/5 kl 14.00-15.00 3 mot 3 Anmäl här

7/5 kl 18.30-19.30 3 mot 3 Anmäl här

11/5 kl 18.30-19.30 5 mot 5 Anmäl här

13/5 kl 11.00-12.00 5 mot 5 Anmäl här

Info från DFF

På förekommen anledning så sänder DFF ut denna info då många av era samtal handlar om just detta.

Ni får invänta nya restriktioner från DFF som kommer senast under måndag 27/4 gällande träningsmatcher för barn och ungdom efter 30/4.

För Senior träningsmatcher ligger SvFF & FHM beslut om att inte spela kvar tills vidare.

Det kommer även sändas ut senast nästa vecka färdig lottning och tanke kring lagen under 10 år.

Alltså från 6-9 år, vi arbetar med lösningar på spelsätt.
Från 10 år spelas i år enskilda matcher, all lottning är klar och ligger ute, boka in era hemma matcher som vanligt genom att kontakta motståndare

Info om spelformer, spelordningsmöte, föreningsdomarutbildare kommer inom kort, vi ska försöka erbjuda detta via web länk men ni får mer information under nästa vecka

Ni på kanslier kan beställa om ni inte gjort det redan, spelregler för barn o ungdomsfotboll genom er Sisu konsulent .
Tanken är att ett Nyhetsbrev kommer ut under nästa vecka med all information ni kan behöva inför säsong 2020.

Corona Info från Dalslands FF

6 april 2020

Dalslands FF:s riktlinjer kring Corona

Med anledning av spridningen av coronaviruset hittar du här Dalslands Fotbollförbunds beslut gällande verksamheten.

Med anledning av Folkhälsomyndighetens besked och SvFF:s nya riktlinjer som kom den 3 april gällande bla. genomförande av träningsmatcher har Dalslands Fotbollförbund tagit beslut enl. uppdaterad information nedan.

Dalslands Fotbollförbund har tagit beslutet utifrån allmänt rådande läge med stort hänsynstagande att folkhälsan - och fotbollens ansvar att motverka smittspridningen - ska stå i fokus.

Vi följer utvecklingen och uppdaterar informationen löpande.

 • Dalslands Fotbollförbund står kvar vid beslut att inga träningsmatcher genomförs till och med den 30 april, tävlingar och cuper är redan inställda tills vidare.
  Detta gäller tills nytt inriktningsbeslut kommer. Detta gäller all verksamhet, dvs. både senior, ungdom och barn.
 • Dalslands Fotbollförbund administrerar inte tävlings- eller träningsmatchverksamheten fram till och med den 30 april.
  Matcher som ligger inlagda i Fogis kommer markeras som "inställda".
 • Inga domare kommer tillsättas fram till och med den 30 april.
 • DM herr & dam är pausat tills vidare
 • Barn- och ungdomsserier startar tidigast i maj månad.
 • Senior- herr & dam startar tidigast i juni troligen i augusti månad.
 • Träningsverksamheten kan tillsvidare utföras utomhus - viktigt att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.
 • All utbildning är just nu pausad, men vi jobbar med att utbilda via webben, håll utkik
 • Dalsland Fotbollförbunds skarpa rekommendation är att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd att skjuta upp årsmöten och liknande, om mötet kräver att deltagarna träffas på samma plats.
 • Förening bör även begränsa antalet personer i och kring träningen, där ovan nämnda begränsning om 50 deltagare – här inklusive spelare, tränare och övriga närvarande, t.ex. föräldrar – är ett riktmärke.

Vi hoppas att alla har förståelse för dessa beslut och att de respekteras. Det kommer att krävas mycket av oss alla men tillsammans ska vi reda ut och ta oss igenom denna svåra situation.

Så kan du minska smittspridningen

 • Tvätta händerna ofta
 • Hosta och nys i armvecket
 • Undvik att röra ögon, näsa och mun
 • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
 • Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter träning.
 • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
 • Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien.

Uppdateringar från myndigheter och SvFF kan du ta del av via nedanstående länkar.

I dessa tider vet vi att kommunikationsflödet kan vara påfrestande och svårmanövrerat. Dalslands Fotbollförbund har medvetet valt att använda vår hemsida som främsta kommunikationskanal. Se till att hålla koll här för att vara uppdaterad. Tack!

Vid ytterligare frågor/funderingar ber vi er att i första hand kontakta oss via dalslandsff@telia.com

Folkhälsa först – fotboll sen

Uppdatering träningsmatcher

Det förekommer olika tolkningar kring FHM:s och Svenska FF:s riktlinjer gällande träningsmatcher.

För att underlätta för alla i denna fråga har Dalslands FF beslutat att inga träningsmatcher skall genomföras under helgen 4-5 april, detta gäller såväl senior som ungdomsmatcher

Med vänlig hälsning Dalsland Fotbollförbund

Coronaviruset Uppdaterad 3 april

Uppdaterad: 1 april 17:00: Folkhälsomyndigheten har den 1 april 2020, för att motverka spridningen av covid-19, meddelat nya allmänna råd, bl.a. att idrottsföreningar bör hålla träningar och andra idrottsaktiviteter utomhus, skjuta upp matcher, träningsmatcher, tävlingar och cuper och begränsa antalet åskådare. I de nya allmänna råden uppmanas föreningar också att skjuta upp årsmöten och liknande, om mötet kräver att deltagarna träffas på samma plats. SvFF:s skarpa rekommendation är att hela svensk fotboll, förbund och föreningar, följer dessa allmänna råd. Se länk till de uppdaterade riktlinjerna längre ner på den här sidan. Coronautbrottet innebär stora påfrestningar på vårt samhälle. Svensk fotboll har ett ansvar att bidra till att konsekvenserna blir så hanterbara som möjligt och att så få som möjligt drabbas. SvFF har därför tagit fram riktlinjer och rekommendationer till stöd för föreningar, distriktsförbund och andra berörda parter. Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. De beslut vi tar baserar vi på den information som finns tillgänglig, och på regeringens och ansvariga myndigheters direktiv. Samtidigt är vi medvetna om att situationen förändras hela tiden och att vi kan behöva ompröva ställningstaganden. Behovet av att minimera risken för smittspridning får betydande påverkan på tävlingsverksamheten över hela landet. Hälsan kommer i alla lägen först – det har varit utgångspunkten både för de beslut som styrelsen fattat gällande SvFF:s tävlingar, och för de rekommendationer man har tagit fram till distriktsförbunden avseende distriktens tävlingar. Samtidigt är det viktigt att den lokala verksamhet som ändå kan bedrivas fortsätter – det är också av betydelse för folkhälsan. SvFF har tagit fram riktlinjer och rekommendationer som alla delar av fotbollsrörelsen bör förhålla sig till. Vi tror att dessa kan vara ett bra stöd som gör det enklare för föreningarna att ta hand om sin verksamhet och fatta beslut i en utmanande tid. Alla måste dock vara införstådda med att läget kan skifta snabbt – nya beslut från myndigheter kan komma, situationen kan både förvärras och förbättras. Dessa rekommendationer och riktlinjer kan därför behöva uppdateras (i princip bör man utgå från att detta kommer att hända). Om så sker kommer SvFF meddela alla berörda på snabbast möjliga vis.

SvFF krisplan och Dalslands FF: s plan för genomförande av tävling/träningsverksamheten under Coronautbrottet!

Svenska Fotbollsförbundet antog den 25/3 en krisplan för förbundets tävlings/träningsverksamhet och gav samtidigt rekommendationer för distriktens dito. Där ges ganska klara direktiv hur man tycker att Sverige ska agera i en tid där smittspridning pågår och förmodligen inte kommer att minska inom en snar framtid. Några utdrag från krisplanen är viktiga att ta fram och tänka extra på.
Uppdaterad 2 april kl. 10.00 https://www.svenskfotboll.se/nyheter/serier/2020/3/riktlinjer-med-anledning-av-coronautbrottet/

Klicka på rubriken för att läsa fortsättningen.

Dalslands FF om coronaviruset

Dalslands Fotbollförbund följer utvecklingen genom den information som vi erhåller från Svenska Fotbollförbundet och hänvisar också till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. I nuläget finns det ytterligare några rekommendationer med undantag av nedan tillägg gällande handskakningsproceduren.
Med anledning av spridningen av coronaviruset har Dalslands Fotbollförbund beslutat att ALL utbildningsverksamhet ställs in fram till den 15 april.

När det gäller matcher, cuper och turneringar som har färre deltagare/åskådare än 500 så är det upp till varje enskild förening att fatta beslut utifrån de besked myndigheter ger ifall turnering/cup skall genomföras.Dalslands FF uppmanar att inte genomföra någon handskakningsprocedur vid matcher.

Vi följer myndigheternas råd och riktlinjer som bland annat innebär att man inte i onödan skall utsätta sig för större folksamlingar, framförallt inte om man är i någon riskgrupp.

Utomhusträningar samt tränings och tävlingsmatcher kan fortsätta enligt riktlinjer från SvFF och Folkhälsomyndigheten.

Föreningar tar själva beslut om att ni vill stänga ner verksamhet tillfälligt med träningar.

Ni har själva ansvar för att hålla er uppdaterade gentemot Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Se SvFF riktlinjer samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer https://www.svenskfotboll.se/nyheter/serier/2020/3/riktlinjer-med-anledning-av-coronautbrottet/

Följande inbokade utbildningar och samlingar skjuts upp till 15 april - 2020.

Domare – Föreningsdomarutbildare 25/3 uppskjutet

Domare - Steg 1 träff nr 4 28/3 uppskjutet

Elektroniskt Domararvode 30/3 uppskjutet

Tränarutbildning - C diplom 23-24/3 uppskjutet

Spelarutbildning – All inplanerad Distrikts lagsverksamhet

Ni som förening ansvarar för att se till att de domare som dömde i er förening under 2019, barn o ungdomsfotboll får de nya Spelregler för barn & ungdom 2020 (beställs på Sisu idrottsböcker genom Sara Tegnér 0532-189 73.

De nya spelformerna finns på DFF hemsida att skriva ut. https://www.svenskfotboll.se/svff/nationella-spelformer/ , det finns smärre regeländringar i år mot i fjol därav dömer Inga förenings domare som EJ gick utbildning 2019 dömer säsong 2020. Vi hoppas kunna ha utbildningar längre fram men avvaktar och återkommer med info.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter