Målvaktssatsning 13-19 år

Under 2017 kommer vi att komma igång med träningar för tjejer och killari åldrarna 13-19 år som är intresserade av att satsa på att bli målvakt.

Målsättningen är att bjuda in till ett antal träffar med instruktörer som skapar intresse för våra målvakter samt ger tips och ideer hur man kan träna.

Vi bjuder därför in dig tränare/ledare och målvakt till en information där vi dels går in lite närmare om tankarna kring detta projekt och även visar hur en träning skulle kunna se ut.

Anmälan sker till Dalslands FF:s kansli på tel 0530-10181, dalslandsff@telia.com

Vid frågor kontakta Henrik Åbom 0707244591

Information

Målvaktsträning 13-19 år

Under onsdagen träffades ett antal glada optimister för att planera vår satsning på målvakter i åldern 13-19 år. Ett väldigt positivt tillfälle som kommer att märkas i vårt område. Håll utkik efter saker som kommer att hända 12 mars

Äntligen dags för Målvaktsskolan!

Så var det då äntligen dags att dra igång med Målvaktsskolan igen. Fjolårets succé gör att vi kan starta upp med förhoppningen att vi kommer att vara minst lika många även detta år. Vi kommer även prata om fortsatt upplägg under året.Som vanligt blir det vår vän Målvaktstränare Stefan Hansson, Strömstad som leder träningen.

Anmälan

Tränarutbildning C i Mellerud

Nu bjuder vi in till ytterligare ett tillfälle under våren att utbilda sig som tränare i fotboll.

Anmälan sker till DFF:s kansli på tel 0530-10181 eller dalslandsff@telia.com.

Fastställda serier för herrar och damer seniorer 2017

Dalslands FF: s tävlingskommitté har fastställt och lagt förslag på spelordning för följande serier div. 5,6,7 herrar och div. 4 Bohuslän-Dal damer för säsongen 2017.
Spelprogrammet hittar ni under fliken Dalslands FF: s tävlingar.

Div. 5 herrar  
Div. 6 herrar
Div. 7 herrar
Div. 4 Bohuslän-Dal damer

Satsning på unga målvakter

Nu gör vi en satsning på våra målvakter 13-19 år. Anmäl dig till denna träff för att kunna utveckla våra unga målvakter tillsammans!
Anmälan sker till DFF:s kansli på 0530-10181, dalslandsff@telia.com

Tränarutbildning C Diplom i Åmål

Dalslands FF tillsammans med IF Viken inbjuder till Tränarutbildning C i Åmål.

I utbildningen C-diplom får du en introduktion till den svenska fotbollsrörelsen, vad vi står för och vilka värderingar som står i centrum. Du får lära dig hur barns fysiska, psykiska och sociala utveckling ser ut och vad som är viktigt att tänka på i träningen. Förutom utbildningsmaterialet i bokform kommer du att få tillgång till ett mycket omfattande och inspirerande material i webbform. Där presenteras övningsexempel, träningspass m m

Klicka på länken för mer information

Nybörjarutbildning 11-manna domare

Domarkommittén inbjuder till Nybörjarkurs för domare, vi vänder oss till er som är intresserade av att börja döma säsong 2017 och få chansen till att bli Distriktsdomare. För att vara distriktsdomare skall man vara 15 år och äldre. Så har ni ett intresse av att testa så anmäl er Här

Inbjudan ungdomsserier 2017

Inbjudan till 2017 års barn och ungdomsfotboll.

Anmälan gör ni via Fogis, notera att sista datum är 14 februari. Notera även spelformerna för respektive åldersgrupp. Detta kommer att lyftas ännu en gång i samband med seriemötet 7 mars.

Klicka här för att se inbjudan

Föreläsning + praktik med Andreas Georgson Malmö FF

Vi har glädjen att återigen få möjlgheten att få inspiration och nya tankar kring hur man kan träna unga spelare. Andreas kommer även att ha ett praktiskt pass med övningstrupp under dagen.

Mer information kommer längre fram men boka in den 12 mars i Rådahallen, Mellerud !!

Målvaktstränarutbildning C

I samarbete med Bohusläns FF finns nu chans att gå Målvaktstränarutbildning C.

Kort datum så är du intresserad, anmäl dig snarast.

Målvaktstränarutbildning C

Inbjudan-Anmälan DM 2017

Dalslands Fotbollförbund inbjuder till 2017 års DM-tävlingar för damer seniorer, damer juniorer och herrar juniorer. Anmälan skall vara DFF: s kansli tillhanda senast 27 februari 2017.
Inbjudan

Spelare på NIU uttagning

Under torsdagen var det ett antal spelare från vårt distrikt som deltog vid de träningar som arrangeras av Karlbergsgymnasiet och NIU som har inriktning fotboll. Spelarna fick dels träna tillsammans samt beskriva sig själva i en enklare enkät under dagen. Nästa tillfälle är om en vecka den 14/12. Så småningom kommer ett antal av dessa spelare få möjlighet att ha fotboll på schemat tre dagar i veckan under sin gymnasietid.

Inbjudan till seriespel 2017

Dalslands FF: s Tävlingskommitté inbjuder samtliga föreningar anslutna till Dalslands Fotbollförbund till seriespel 2017. Preliminär seriestart för div. 5,6 herrar är vecka 18, och för div. 7 herrar är vecka 19. Anmälan om deltagande till samtliga serier ska ske via Fogis senast 2017-01-16.
Tävlingskommittén bjuder även in till 7-manna sammandrag för damer och herrar seniorer.
Anmälan, med kontaktperson, sker via Fogis senast 16 januari 2017.
Inbjudan till seriespel
Inbjudan till 7-manna sammandrag

Visa alla nyheter
Visa alla nyheter