Målvaktsskola på gång

MÅLVAKTSSKOLA HÖSTEN 2018

Dalslands FF bjuder in till utbildning i att pröva på hur man kan träna för att utvecklas som målvakt. Vi kommer att träffas vid fyra planerade träffar tillsammans med Målvaktstränare Stefan Hansson, Strömstad.
29/9 Bäckevallen, Bäckefors , 20/10 Sörbyvallen Brålanda, 18/11 Bollhallen Bäckefors 13.30-15.30  (OBS ändrad), 8/12 Bollhallen Åmål. Samtliga dagar 10.00 - 12.00 (förutom 18/11).

Vi kommer att bygga vidare på det arbete som påbörjades under 2015 och nu alltså hållit på några år. Målsättningen är att skapa ett intresse för de tjejer och killar som tycker det är intressant att vara målvakt och även ge ledare i distriktet en möjlighet att se hur man på ett enkelt sätt kan jobba med målvaktsträning i sin ordinarie träning.

Kostnad 100kr/tillfälle. Vi fakturerar din hemförening. Anmälan sker via din förening till Dalslands FF:s kansli 0530-10181 dalslandsff@telia.com

Eds FF segrare i Dalslands Sparbanks Cup (DM)

Eds FF stod som segrare i finalen för damer juniorer mot Bengtsfors IF. Slutresultatet blev 1-0 efter 1-0 i halvtid. Målskytt för Eds FF var Moa Larsen.

Vi gratulerar Eds FF till vinsten.

Högsäters GF segrare i Dalslands Sparbanks CUP (DM)

Högsäters GF stod som segrare i tisdagens final för herrar seniorer mot Melleruds IF. Slutresultatet blev 3-5 efter 2-3 i halvtid. Målskyttar för Högsäters GF var Mohamed Jeylani 2 mål, Tobias Andersson 1 mål, Oscar Ahlbom 1 mål och Roy Fadi Elias Rizk 1 mål. Målskyttar för Melleruds IF var Wictor Svensson 1 mål, Albin Broberg 1 mål och Wiktor Öhrling 1 mål. Vi gratulerar Högsäters GF till vinsten. Högsäters GF representerar därmed Dalslands FF i Svenska Cupen 2019.

IF Viken JDM mästare

IF Viken besegrade Färgelanda IF i DM finalen för Herrar Juniorer. Efter ett tidigt mål kunde man sedan göra en stabil insats och till slut vinna finalen med 8-0.

Vi grattulerar IF Viken som mästare.

Representantskapsmöte 15 november 2018

Information om Representantskapsmöte 15 november 2018
är nu utsänt till era kanslier med uppmaning om att sända vidare till föreningens ordförande
Föreningen gör sin anmälan på representant samt suppleant senast 30 september
Skriftliga ärenden /förslag skall inkomma DFF senast 1 september

Final Dalslands Sparbanks Cup damer seniorer

Eds FF besegrade igår 26 juni Bengtsfors IF med 2-1 och reprsenterar därmed Dalsland i Svenska Cupen 2019.
Målskyttar för Eds FF var : Alice Andersson och Emelie Larsson samt för Bengtsfors IF Frida Enarsson

Tränarutbildning på NIU Gymnasiet i Åmål

Vi säger stort GRATTIS till Elitfotbollsgymnasiet Karlbergs NIU 3:or som diplomerats i Svenska Fotbollsförbundets Tränarutbildning C!
Bra jobbat! Vi önskar Er lycka till i framtida fotbollsgärningar!

Instruktörer: Jonas Rehnberg och Björn Staf

Trupp till Bohuslänslägret flick -03

Bohuslänslägret är ett förberedande läger inför Utvecklingslägret som går av stapeln i Halmstad fram i sommar. Truppen innehåller de spelare som just nu kommit lite längre i sin utveckling och får chansen att delta på detta läger i Uddevalla 10-12/5.

Ledare är: Mikael Larsson och Jörgen Nordqvist.

Tuva-Lisa Carlsson Frändefors IF
Elisabeth Engkvist Eds FF
Meja Lorentzen Eds FF

Tilda Nordqvist Åsebro IF

Ida Olsson Eds FF

Rebecca Pettersson Åsebro IF

Julia Rzepa Frändefors IF

Iselin Eir Skansen

Line Strömberg Eds FF
Linnéa Svanström IF Viken
Nathalie Söderqvist Frändefors IF

Malva Wijk Larsson IF Viken

Sofie Borg Åsebro IF

Amanda Åström Bengtsfors IF

Saga Eriksson Bengtsfors IF

Truppen kommer kompletteras med ytterligare något namn.

Trupp till Bohuslänslägret Pojkar -03

Bohuslänslägret är ett förberedande läger inför Utvecklingslägret som går av stapeln i Halmstad fram i sommar. Truppen innehåller de spelare som just nu kommit lite längre i sin utveckling och får chansen att delta på detta läger i Uddevalla 10-12/5.

Ledare är: Kristofer Wennerström, Gustav Källén och Jonatan Rizkala.

Vi önskar killarna lycka till !!

Arshad Madkuus​​ Bengtsfors IF
Dylan Diaz Allende ​​Bengtsfors IF
Patrick Jensen ​​Bengtsfors IF
Viktor Fridh​ Bengtsfors IF

Fredrik Eriksson​ ​Eds FF
Jalal Malekzadeh ​​Eds FF
Josef Rosenbaum​ ​Eds FF
Måns Wennerström ​​Eds FF
Reza Nazari ​Eds FF

Leo Larsson ​Melleruds IF

Blerim Avdijaj ​​Melleruds IF

Ludvig Stefansson ​​Melleruds IF
Sef Nikqi​ ​​Melleruds IF

Kevin Abrahamsson ​​Färgelanda IF

Benjamin Osmani ​​Högsäters GF

Robin Danielsson ​​Frändefors IF

Alfred Carlsson ​IF Viken
Viktor Karlsson​IF Viken

Startläger för pojkar -04

Härmed inbjuds Du, pojke som är född 2004 och som är intresserad, ambitiös och motiverad till att deltaga i distriktstrupp i Dalsland. Det är också en utbildningsresa vi gör för att skapa så bra utbildningsmöjligheter som möjligt för våra spelare i distriktet.

Information och anmälan

OBS Ändrad ort till konstgräset Mellerud.

Startläger för flickor -04

Härmed inbjuds Du, flicka som är född 2004 och som är intresserad, ambitiös och motiverad till att deltaga i distriktstrupp i Dalsland. Det är också en utbildningsresa vi gör för att skapa så bra utbildningsmöjligheter som möjligt för våra spelare i distriktet.

Inbjudan och anmälan

OBS Ändrad ort till Konstgräset Mellerud.

Fortbildning U-tränare

Här kommer ett jättebra tillfälle för dig den 20/5 som jobbar med de lite äldre ungdomsspelarna i vårt distrikt. Du får vid detta tillfälle möjligheten att träffa ungdomsledare från andra distrikt samt höra hur Svenska Fotbollsförbundet ser på hur man kan utveckla unga spelare. Vi kommer även att höra från Magnus Edlund hur det fungerar i en elitmiljö.

Under dagen kommer vi förutom att diskutera ungdomsfotboll även se en landskamp: Sverige – Turkiet P16 på Siljevi IP i Grebbestad.

Välkommen med din anmälan senast 15/5. dalslandsff@telia.com, 0530-10181

VM läger i sommar

Även i år bjuder vi in till läger för alla tjejer och killar födda 02-04. Temat kommer att vara sommarens VM i Ryssland och vi kommer bland annat att se Sverige – Sydkorea på storbild under måndagen. Träningarna kommer att ha speciella teman och vi kommer även ha ett speciellt spår kring målvakterna och deras roll. Anmälan sker via länken nedan.

Priset för VM-lägret är 500 kr vilket inkluderar lunch, frukt, t-shirt, boll och vattenflaska. Dessutom har vi utbildade instruktörer på plats som ska göra detta läger till ett bra utbildningstillfälle för våra unga spelare.

Plats: Bäckevallen, Bäckefors

Datum: 18-20 juni

VÄLKOMNA!!

Anmälan

Guldmedaljörer från Dalsland

Vid Svenska Fotbollsförbundets årsmöte som hölls på Vasateatern lördagen den 24 mars erhöll Hans-Jakob Svensson Färgelanda, och Brittmarie Prim Bengtsfors, förtjänsttecken i Guld. Prisutdelare var Svenska FF: s ordförande Karl-Erik Nilsson.

Brittmarie PrimHans-Jakob Svensson

Visa alla nyheter
Visa alla nyheter