Anmälan Tränarutbildning C

Tränarutbildning C vänder sig till tränare för barn upp till och med 12 år men är också en obligatorisk instegsutbildning för alla som vill gå vidare inom Svenska Fotbollförbundets utbildningsprogram. Kursen består av fyra kvällar.

Mellan kursdagarna görs ett antal webbuppgifter. När - Var - Hur Utbildningen genomförs under fyra kvällar där vi varvar teori med praktik samtidigt som vi diskuterar på vilket vi kan på bästa sätt kan hjälpa våra unga spelare att fortsätta älska spelet fotboll.

När: Måndag/Tisdag 18-19/11 kl 18.00-21.00 Måndag/Tisdag 25-26/11 kl 18.00-21.00

Var: Mellerud, Rådahallen och Konstgräsplanen Rådavallen.

Hur: Vi varierar teori med praktik och ger varandra tips kring hur man kan planera en träning.

Anmälan sker på följande länk: https://dalsland.svenskfotboll.se/utbildningar/tranarutbildningc/anmalan-tranarutbildning-c/

Sista anmälningsdag 12 november.

Fokus Inom barnfotbollen ska barnen vara i fokus. De förtjänar att mötas av en varm och inspirerande miljö där de får möjlighet att växa som både fotbollsspelare och individer. Träningen ska ha spelet som utgångspunkt och präglas av en hög aktivitetsgrad och mycket glädje.

Kostnader  Kursavgift 2000kr – Medel kan sökas via Idrottslyftet. Kontakta Dalslands FF:s kansli för mer information.  I kostnaden ingår utbildningsmaterial, tillgång till hundratals övningar och träningspass i Fotbollsportalen som är en digital verktygslåda för dig som tränare.

Kontakta oss på Tel 0530-10181 E-post: dalslandsff@telia.com

...