Tränarutbildning B Ungdom

Välkommen till Svenska Fotbollförbundets (SvFF)Tränarutbildning B ungdom (TU B ungdom). Din insats som tränare betyder mycket för svensk fotboll och för alla spelare som du träffar i din vardag

TU B ungdom vill inspirera dig till att fortsätta vara engagerad inom fotbollen och utvecklas vidare. Kursen utgår från SvFF:s utbildningsmaterial, och du får möjlighet att reflektera över hur du vill träna och spela med ditt lag utifrån förutsättningarna i din hemmiljö. Kursen bygger på områdena spelet, fotbollens ledarskap och fotbollsfys där du utifrån befintlig teori får skapa egna arbetssätt och strategier.


När - Var - Hur

Utbildningen genomförs digitalt under ett antal kvällar där vi varvar teori med planering för ditt lags träningar och ditt ledarskap samtidigt som vi diskuterar på vilket vi kan på bästa sätt kan hjälpa våra unga spelare att fortsätta älska spelet fotboll.

När:Vi startar 12/4kl 18.00 och bygger sedan vidare utifrån utbildningsmaterialet. Med tanke på rådande förutsättningar kan det bli en del individuella lösningar med mycket av genomfört i hemmiljö eller i mikro-grupper. Räkna med att vi kommer att träffas sex gånger digitalt plus eget arbete i förening samt redovisning.

Hur:Utbildningen genomförs delvis digitalt med hemuppgifter däremellan.

Anmälan sker på följande länk:

Sista anmälningsdag 1april.

Har du frågor kring själva utbildningen kontaktar du Mikael Israelsson 0702275385

Kursavgift 4000kr. Medel kan sökas via Projektstöd IF.KontaktaDFF:s kansli för frågor.